söndag, augusti 20, 2006

Måste uppdatera en gång i veckan iaf...

jahopp, den gångna veckan har varit händelselös, eller jag har vair o firat kusin R som fyllde 15. Det var trevligt. Annars har jag inte gjort mycket spännande i veckan..

Igår däremot var jag på kräftskiva. jag var hos min lumparkompis Nisse. Han har bjudit in mig de senaste 5 åren men jag har aldrig vågat mig upp till Högsby innan:D

Jag är ruggigt glad att jag åkte, var en väldigt rolig fest, Den var väldigt blöt både på det ena och det andra sättet. Jag kan meddela att Jysks partytält inte är särskilt vattentäta när det regnar som bara den. Men de andra höll värmen uppe genom ett stadigt intag av starka drycker serverad på 5-liters dunk, Kul folk i Norra Kalmar kan man väl säga:D Fick även hemkokta kräftor av Herr Nilsson så jag slapp äta upp mina i jämförelse smaklösa köpekräftor...

Själv körde jag för att jag hade en lustig teori om ifall jag körde hem på kvällen så skulle jag orka med att få lite vettigt gjort idag. Jag måste inse att nuförtiden så känner jag mig bakfull dagen efter fast jag inte har druckit något. Jag klarar helt enkelt inte av att komma hem vid 3 på natten längre.
När man var 19 kunde man festa hela natten och sen ändå vara fräsch dagen efter... Kontentan av det hela blev att jag inte har fått ngt vettigt gjort alls idag, men det är skönt med såna dagar ibland faktiskt.

Ha det bra alla...

4 kommentarer:

Carina sa...

Börjar lillebror måhända bli gammal??? Storasyster känner igen sig... ;-)

fridakarolina sa...

Kul att du hälsade på Nilsson, det var väl på tiden!

Muggeman sa...

japp, jag börjar bli gammal. Men det är skönt att veta att du alltid är 2 år äldre:D


Japp, det var verkligen på tiden. fattar inte varför jag inte har gjort det förut.

Frida sa...

Usch ja, ålderskrämporna hopar sig...