tisdag, augusti 29, 2006

Hänt i veckan...


Förra veckan var en friluftsinspirerad vecka... Var 3 möten i friluftsfrämjandet. Nu ska vi dra igång mullegruppen som nu blir ministrövare+ att vi har planerat upp tipspromenaden till lördagens "sätt Sverige i rörelse" jippo.

I lördags var det fest hos P&L. Man kan inte säga annat än att de kan anordna en riktig fest. Var kanonkul med god mat och trevligt sällskap. Fick åka en annorlunda väg hem till Persmåla med S också... Han körde som jag skulle gått kan man väl säga.

I fredags kväll havererade min tvättmaskin också föresten. Sådär lagom olägligt när man skulle tvätta kläderna man skulle ha på sig på lördagens fest. Men det löste sig genom en liten resa till Kyrkeryd på lördagsmorgonen.
Ikväll gav jag mig på den lilla rackarn och efter att ha gjort en nogrann undersökning så kom jag fram till att det troligaste var inloppsventilgrunkan som kärvade så jag tog fram mitt enda specialverktyg jag har till tvättmaskiner, en tämligen stor skruvmejsel. Med den applicerade jag ett lagom hårt våld på ventilen sen skruvade jag ihop skiten igen o se på fan den funkar igen... Men jag tror att jag ska köpa en ny ventil för jag har en känsla av att den inte kommer att funka för evigt. Men det var ju kul att man kunde hitta felet själv iaf...

Efter att ha klippt gräset ikväll och fått J i säng så slog jag på tv:n och såg att Idol hade börjat igen. Det är rätt imponerande att det finns folk med så otroligt lite självinsikt...Men det är ju många bra också.

Jaja lev väl, eller nått

4 kommentarer:

fridakarolina sa...

Hur går det med nya-tvättstugan-projektet? ;)

Anonym sa...

Enda missen med P&L:s fest var väl ett felplacerat värmeljus...

Frida sa...

Jag tycker vi röstar fram P och L till årets festfixare! Var ju inte med i lördags men det brukar vara mycket trevligt när de ställer till med kalas!

Muggeman sa...

Frida: Helt klart!

Martin, jo det var ju värmeljusets fel... Hur gick det med tvätten? ;)

Karolina: hmm, tyst nu :D